Åh, skönt...

Somnade halv 4 inatt... eller säger man igår natt?
Äh, whatever...
Iallafall så var det för att jag blivit helt uppslukad av artisten Loreens röst och preformance... Fick lov att kolla klipp på Youtube och lyssna på varenda ton, analysera vartdenda andetag för att försöka höra exakt vad som är meant-(svenska?) att förmedlas och hur hög och låg tonart det var i låten... Det där var MUSIK kan jag säga!

Började väl en sisådär kl 22:30... Så ja... ungefär 5½ timme lång jag och kollade klipp på Youtube på min mobil.
Kollade, medan jag ändå höll på, också när Loreen intervjuades om mänskliga rättigheter, meditation, sång osv... väldigt intressant och lärorikt faktiskt! :)
Men altså hon är grym! Kämpar för mänskliga rättigheter i Baku - Azerbaidijan samtidigt som hon kör sitt preformance Euphoria och tar hem hela vinsten till sverige! Det kallar jag att kämpa på riktigt..!


Hahaha, jag diggar sista meningen där, "Petar jag mig i näsan eller nånting så kommer halva jordklotet se det... det känns ju bra!"

Nu ska det bli skönt att få lägga sig lite tidigare iallafall... :)
// Kram Tilda! ♥

Loreen - Jóga...



Helt sjukt förtrollande...
Första gången jag lyssnade på den tyckte jag den nästan var läskig... Haha, men sen så blev den bara mer och mer mystisk och förtrollande..! Riktigt häftigt!
Loreen är en grym sångerska, en av de bästa i sverige enligt mig faktiskt.

Om ni undrade så var detta något jag flummade fram halv 4 igår natt, som jag sedan hamnade i trans av och somnade till... DJUPT!

//Kram Tilda! ♥

RSS 2.0